De Damkamer

Ruime lichte kamer voor twee tot vier personen. Je geniet van uitzicht op het plein en op de oudste straatjes van Zierikzee: de Dam, de Mol en de Melkmarkt. Voor de kinderen heeft de damkamer een spannend eigen speelzoldertje…

De Havenkamer

De meest authentieke kamer van het pand die ruimte biedt aan 2 tot 4 personen. De havenkamer heeft een prachtig schots en scheef balkenplafond en biedt uitzicht op de groene Zeeuwse Hemeltuin en de Schuithaven.

De Kastanjekamer

Deze prachtige grote kamer met authentieke balken, geeft ruimte aan twee personen. Met de comfortabele ruime badkamer en het uitzicht op tuin en kastanjeboom misschien wel de mooiste kamer die we hebben!

Logeren bij de Zeeuwse Hemel

Wil je In hemelse sferen blijven logeren? Onze monumentale panden (anno 1589) verkeren nog voor een belangrijk deel in originele staat en laten details en stijlen zien van de afgelopen eeuwen. Van de balkenplafonds uit de 15e eeuw, tot aan timmerwerk en glas in lood uit de 18e en 19e eeuw, de ziel van het verleden is overal voelbaar! Onze kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht in de typische Zeeuwse Hemelstijl. Van een vierpersoonskamer (geschikt voor vier volwassenen) of een familiekamer voor ouders met (maximaal twee) kinderen tot een riante kamer voor twee personen, bekijk de reserveringsmogelijkheden op onze pagina op Booking .com.

Reserveren via Booking.com