Van winkeltje tot bruisend restaurant!

In 2010 begonnen Joost Pieters en Monique Hiltermann een delicatessenwinkeltje met een paar tafeltjes erbij, om alles te kunnen laten proeven wat zij "hemels" vonden smaken. Zo kon je er lunchen met heerlijke salades en maakte je en passant kennis met verrassende soorten olijfolie en azijn. Desembrood was nog een bijzonderheid en van flatbread had nog helemaal niemand gehoord. Met De Zeeuwse Hemel waaide er een nieuwe wind door Zierikzee! 

Ondertussen werd het ook een ontmoetingsplek voor mensen die ervan hielden dat alles net even anders was. Of het nou de scheve Franse stoeltjes waren, ingrediënten zoals sumak, za'atar en piment d'espalette, het feit dat Joost een podium creëerde om samen met bevriende muzikanten live muziek te gaan maken of misschien toch de bijzondere wijnproeverijen, de Zeeuwse Hemel was al gauw een begrip op Schouwen-Duiveland! 

Ruim 12 jaar later zijn we in de kern hetzelfde gebleven. Het is alleen een beetje groter geworden ;-)

Inmiddels zitten we op melkmarkt 2, 6 en 8. Worden onze monumentale panden omgeven door een heerlijke tuin, waar het op zonnige dagen goed toeven is. Zijn we open voor ontbijt, lunch én diner. Kunnen gasten komen logeren in onze typische Zeeuwse Hemelstijl. Kan je (nog steeds!) terecht voor allerlei delicatessen, waaronder een aantal Zeeuwse specialiteiten. Is het mogelijk om broodjes en salades af te halen voor thuis. Én worden Joost en Monique bij dit alles gesteund door een professioneel team van fantastische mensen, die er zeven dagen per week voor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt en de unieke sfeer behouden blijft! 

Samen maken we onze hemel elke dag een beetje mooier. Doe je mee?