Het is herfst en daarom hebben we nieuwe herfstgerechten op de kaart. Een salade met in chaikruiden gepocheerde stoofpeertjes gecombineerd met romige burrata en geroosterde hazelnoot, bijvoorbeeld. En in plaats van de zomerse gazpacho maken we nu weer pomodori-pesto soep. Het recept staat in ons eigen kookboek en we horen regelmatig dat het ook thuis inmiddels een klassieker is! Wat sowieso een blijvertje is: de echt(!) hemelse hamburger! Pittig gekruid en op een knapperig broodje met chilimayo, feta en sjalotjes in balsamico. Tijdens het diner kun je aanschuiven voor een heerlijke herfststoof van rund en cranberry's. Overigens is al het vlees op onze kaart vanaf nu helemaal biologisch en hebben we ook een ruime keus aan vegetarische en vegan gerechten.
Herfstmenu!
Reserveer een kamer
In hemelse sferen blijven logeren in het hartje van Zierikzee. Ons monumentale pand (anno 1589) verkeert nog voor een belangrijk deel in originele staat en laat details en stijlen zien van de afgelopen eeuwen. Van de balkenplafons uit de 15e eeuw, tot aan timmerwerk en glas in lood uit de 18e en 19e eeuw.