De winkel van de Zeeuwse Hemel

Op ‘ons hoekje’ vind je de de Zeeuwse Hemelwinkel met een selectie van heerlijke locale producten en delicatessen. Maar ook fantastische olijfolie, azijnen, koffie, taartjes en meer. Voor take away kun je er terecht voor bijvoorbeeld frans croissants, pretzels, pizzaslices, broodjes, sappen en altijd verrassende andere producten.

In het hoogseizoen is onze winkel iedere dag geopend. Daarbuiten zijn de openingstijden wisselend. In ieder geval zijn we er op zaterdag en in de vakanties.

Let op: wanneer de winkel op de hoek gesloten is, hebben we voor in ons restaurant (2 deuren verder op de melkmarkt) ook een klein winkeltje waar veel producten te vinden zijn. Van taartjes tot olijfolie. Van Zeeuws zout tot aan truffelchips. Dus loop dan altijd even binnen. We helpen je graag!

Reserveer een kamer

In hemelse sferen blijven logeren in het hartje van Zierikzee. Ons monumentale pand (anno 1589) verkeert nog voor een belangrijk deel in originele staat en laat details en stijlen zien van de afgelopen eeuwen. Van de balkenplafons uit de 15e eeuw, tot aan timmerwerk en glas in lood uit de 18e en 19e eeuw.